Författare Ämne: Hantera underrättelser  (läst 3649 gånger)

Utloggad Administratör

  • Administrator
  • *****
  • Antal inlägg: 766
    • https://www.svensktmjforum.se
Hantera underrättelser
« skrivet: fre 26 aug 2011, 11:24:38 »
Det går att få underrättelser när det skrivs något nytt i ämnen som du är intresserad av.

En metod är att trycka på knappen "Underrätta" som finns över och under alla ämnen:

Det går även att gå in i en tavla (en avdelning) och trycka på underrätta, så får du underrättelser om allt som skrivs i den tavlan:

Inställningar för underrättelserna hittar du genom att klicka på "Profil" rätt långt upp på sidan, och därefter välja "Underrättelser och e-post" i menyn "Ändra i profil":

Du får då upp följande sida:

Den första kryssrutan sätter du ett kryss i om du automatiskt vill ha underrättelser i alla ämnen som du skriver i. Du behöver då inte klicka på "underrätta" i dessa ämnen.

Den andra kryssrutan sätter du ett kryss i om du vill att mejlen ska innehålla en kopia av det nyskrivna inlägget, och inte bara ett meddelande om att det har skrivits något nytt.

I nästa ruta väljer du hur ofta du vill få underrättelser. Alternativet "Omedelbart - men bara för det första olästa svaret" betyder att du får ett mejl när det skrivs något nytt i ämnet, sedan får du inga fler mejl om det ämnet förrän du läser i ämnet på  forumet.

I nästa ruta väljer du vad du vill bli meddelad om. "Moderering" är när ämnet blir flyttat, delat o s v.

Därefter följer listor på dels de ämnen du är intresserad av, dels de tavlor (avdelningar) som du är intresserad av. Det går enkelt att ta bort ämnen/tavlor som inte längre är intressanta.
« Senast ändrad: lör 10 sep 2011, 10:53:05 av Administratör »

Administratör för Svenskt MJ-Forum.
Svenskt MJ-forum - Svensk MJ-wiki