Digitalt & elektronik > Virtuell MJ

Microsoft Train Simulator 2

(1/1)

Mazz:
Microsoft ska ge ut en uppföljare till sin tidigare titel MSTS. Det är dock inte mycket som finns gemensamt med den första, ej heller den MSTS2 som stoppades runt 2003, utan en helt nyutvecklad simulator som bygger på samma grafikmotor som FlightSim-X.

Det är långt kvar till att simulatorn dyker upp i butiker, den är planerad för release senhösten 2009.  Kanske till jul då?

En hel del bilder finns dock redan;Notera detaljrikedomen, upplösningen på texturer, de fina detaljerna även på långt håll osv.  Detta ur då en rutt som följer med i boxen...  Precis som alla tidigare tågsimulatorer, så är det en öppen miljö och om det här är hur det ser ut rakt ur boxen, ska det bli väldigt spännande och se vad "free-ware"-rörelsen kommer att åstadkomma när simulatorn varit ute nått år.  Nu börjar möjligheterna verkligen att öppna sig för att kunna göra trovärdiga miljöer, kanske från miljöer och fordon som inte längre finns.Jag tycker också det är intressant med det arbete som är nedlagt för att göra trovärdiga människor. På nedanstående länkade sida beskriver man hur man går till väga för att få olika karaktärsdrag på de animerade folket så att det inte dyker upp för många tvillingar o trillingar:

http://tsinsider.com/Articles/AboutTS2/Characters.aspx

Fler bilder och information finns här:

http://tsinsider.com/default.aspx

Och, som jag alltid säger...  Tågsimulatorer tror jag är en bra inkörsport till järnvägshobby för ungt folk...  Som sedan har alla möjligheter att utvecklas vidare till andra järnvägsintressen, t.ex modelljärnväg...

 :)

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion