Nyheter > Allmänna MJ-nyheter

Corona sätter käppar i hjulen

(1/1)

Skarvjärnet:
Man behöver kanske inte raketforskare för att tolka Rickard's information som att viruset nu sätter sina spår även i vår hobby :!:
http://www.hnoll.se/sv-SE/info/information-37885729

skanke1:
Ja, det mesta tillverkas ju i Kina idag och blir detta långvarigt, så kan det nog till och med ta knäcken på en del mindre företag. Då de i värsta fall kommer resultera i ett väldigt tunnt utbud då de allra flesta idag inte ligger med några lager. Så det kommer fort bli tomt i hyllorna hos en del handlare oavsett om det gäller fysiska butiker och E-handlare, och troligen även i MJ branchen.
Det är lite svårt att överblicka läget, men även fabriker som ligger i städer där smitta inte har rapporteras har hållit stängt pga av att regimen har förlängt ledigheten som hänger ihop med det Kinesiska nyåret. Även transporterna ligger nere. Så det skall bli intresant att se vad som händer runt den 9:e om de får öppna igen.
Av flera skäl kan man bara hoppas att smittan klingar av och att man lyckas få kontroll på situationen. Men frågan är hur illa det blir innan det vänder.

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion