Modelljärnvägar > Allmänt om MJ

Allt om Hobby!

(1/9) > >>

Jocke Sannagård:
Jag kan bara beklaga att det varit stora brister i informationen från Allt om Hobby under en tid. Nedanstående information har idag blivit officiell och jag hoppas att Allt om Hobbys kanaler har den här informationen inom kort.

Hösten 2016 var det 50 år sedan den klassiska tidningen Allt om Hobby gavs ut för första gången. Vi är många som på det ena eller andra sättet kommit i kontakt med tidningen.  Som läsare, annonsörer eller kanske skribenter. Under hösten 2016 har många funderat över framtiden för tidningen då utgivningen av flera olika skäl inte skett i enlighet med förlagets utgivningsplan. Detta funderande gäller även undertecknad. Diskussioner med de nuvarande ägarna av tidningen har lett fram till en avsiktsförklaring som innebär följande:

Allt om Hobby AB kommer omkring årsskiftet ge ut ett dubbelnummer med anledning av tidningens 50-årsjubileum. Det är utgåvorna nr 6 & nr 7 för året och det blir den sista utgåvan som ges ut av Allt om Hobby AB. Förlaget har tagit beslutet att publiceringen av nr 8 2016 utgår.

Från och med den 1 februari kommer utgivningen av tidningen Allt om Hobby övertas av mig genom mitt företag Hobbypress Förlag. Är du redan prenumerant så kommer du istället för nr 8 2016 få nr 1 2017 hem i brevlådan i februari. Det blir således en viss försening, men de tidningar du som prenumerant redan betalat för kommer levereras!

Allt om Hobby är som sagt en klassisk tidning och det är spännande att överta detta projekt som är mer eller mindre en institution i Hobbysverige. Jag vill passa på att tacka för den fantastiska insats som gjorts av tidigare redaktörer. Det är mycket spännande att få ta hand om tidningen och att som chefredaktör och ägare få leda den in i framtiden. En framtid som kommer innebära en del förändringar, men också mycket av det som du redan sett i tidningen.

Mer information kommer inom kort.

Med vänlig hälsning

Jocke Sannagård
Hobbypress Förlag

www.hobbypress.se

andersb:
Kul och spännande!

Och ett stort grattis och lycka till!

mvh/anders

Gustaf L:
Bra information!

Ser fram emot kommande nummer och lycka till Jocke!

Varma hälsningar

Gustaf L

71:
Lycka till :)  Känns som du är rätt person att ro detta iland :up:

Stefan

P Ekstrand:
Hej !

Lycka till  :up:

MvH
Pär

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

Gå till fullversion