Svenskt MJ-forum

Svenskt MJ-forum => Tips och trix => Ämnet startat av: Administratör skrivet lör 10 sep 2011, 11:46:56

Titel: Se nya inlägg
Skrivet av: Administratör skrivet lör 10 sep 2011, 11:46:56
Det finns tre praktiska sätt att se nya inlägg på forumet. De två första kräver att du är inloggad, det tredje fungerar även om du inte är inloggad.

1

Nästan längst upp på sidan, till vänster, finns ett fält med din eventuella användarbild (avatar) och texten "Hej NN". Här hittar du även länken "Visa inlägg sedan ditt senaste besök". (Ifall du inte ser något av detta så har du förmodligen dolt hela detta fält genom att klicka på den diskreta lilla pilen i övre högra hörnet. Klicka en gång på pilen för att visa fältet igen.)

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya1.jpg)

Du ser nu en lista med de ämnen som har fått nya inlägg sedan din senaste inloggning, sorterad efter avdelning. För att se vad som har skrivits i ett visst ämne, tryck på den blå knappen med texten "NYTT". Det finns även en orange knapp med texten "Visa inlägg sedan ditt senaste besök...". Om du klickar på knappen så har du möjlighet att välja en annan tidsperiod, t ex visa alla inlägg som har skrivits det senaste dygnet.

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya3.jpg)


2

Om vi går tillbaka till fältet överst på sidan så hittar vi även länken "Visa alla olästa inlägg".

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya2.jpg)

Ett klick på länken tar fram en lista med alla ämnen med inlägg som du inte har läst än, sorterade med det nyaste inlägget först. Observera att om du läser ett ämne så försvinner det automatisk ur listan när sidan laddas om, för då innehåller ju ämnet inte längre några olästa inlägg.

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya4.jpg)


3

Nästan längst ner på förstasidan hittar vi avdelningen "Forumstatistik". Här finns länken "Visa de senaste inläggen på forumet".

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya5.jpg)

Ett klick på länken tar fram en lista med de tio senaste inläggen. Längst ner finns länkar för att se de tio föregående inläggen, o s v.

(http://www.svensktmjforum.se/forum/uploads/1/tips-nya6.jpg)