Författare Ämne: Men va ända in i glödheta....  (läst 638 gånger)

qrt

  • Stammis
  • ****
  • Antal inlägg: 1.247
Men va ända in i glödheta....
« skrivet: fre 18 jan 2019, 13:47:07 »
Jag har just startat en sprillans ny dator med allt sprillans.
Alltså knappast något i cachen att tala om.
MEN JAG KAN INTE LÄGGA IN BILDER I EN FORUMSTRÅD LÄNGRE.

Ladda upp går bra.
Men
när jag  trycker på ok så öppnas en ny läsarruta med ny tom <starta nytt ämne>ruta och inte ens där ligger det för övrigt någon bildlänk.

Vafalls ?

Jag använder Firefox 64.02 i Win10home.

Det som har fungerat så smidigt förut på "gamla" pc:n (FF i Win7) även efter uppdateringen av  forumet.

/Curt

PS men med win Edge gick det.

DS
« Senast ändrad: fre 18 jan 2019, 13:57:12 av qrt »

Patjo

  • Användare
  • ***
  • Antal inlägg: 143
SV: Men va ända in i glödheta....
« Svar #1 skrivet: tor 28 feb 2019, 19:26:17 »
Samma symptom här men i Google Chrome. I uppladdningsdialogen anges att jag använt 99% av utrymmet men jag kan varken rensa eller se hur mycket det var från början. Enligt en annan tråd ska utrymmet vara 400 MB men det kan jag omöjligen vara i närheten av.

cgn1954

  • Användare
  • ***
  • Antal inlägg: 226
SV: Men va ända in i glödheta....
« Svar #2 skrivet: fre 01 mar 2019, 15:31:57 »
Testade . . . Har Firefox 65.0.1. Windows 10 Pro. Inga konstigheter . . .



Mvh /CGN

qrt

  • Stammis
  • ****
  • Antal inlägg: 1.247
SV: Men va ända in i glödheta....
« Svar #3 skrivet: fre 01 mar 2019, 19:48:24 »
Nu ja. Men inte då nä.
/Curt