Författare Ämne: KMJK Firar 40 år  (läst 670 gånger)

KMJK

  • Handlare
  • ***
  • Antal inlägg: 75
    • http://www.kmjk.se
KMJK Firar 40 år
« skrivet: lör 01 sep 2018, 20:12:37 »
Hösten 1978 startades Kalmar Modelljärnvägsklubb av ett gäng entusiaster som en avknoppning till Kalmar Järnvägars museiföreing. Sedan dess har föreningen byggt 3 anläggningar varav den senaste påbörjades för 12 år sedan efter flytt till ny lokal 2006.
Det innebär att under hösten fyller föreningen 40år och det måste ju såklart firas. Till det hör att det även är 10 år sedan vi presenterade vår första husbyggsats som var vår modell av en egnahemsvilla som presenterades i samband med att vi fyllde 30 år.
Firandet blir ett öppet hus i vår klubblokal lördagen den 13:e Oktober mellan klockan 10 och sen eftermiddag (16 eller så länge det finns folk kvar). Då finns möjlighet att se vår anläggning och vi kommer försöka ha lite körning igång under dagen. Vi skall även försöka ha lasermaskinerna igång lite så att intresserade får möjlighet att se den delen av vår verksamhet också.
Vi kommer förhoppningsvis ha lite enklare fikaförsäljning i en lokal en liten bit från vår lokal(100m) och där finns möjlighet att visa upp modeller. Är någon intresserad av försäljning kan vi nog ordna det också, dock är det begränsat med utrymme så endast mindre sådan verksamhet är möjlig. Kontakta oss om du är intresserad.
Vi tar inget inträde, men vill gärna att deltagare anmäler sig i förväg så vi har en uppfattning om hur många som planerar dyka upp denna dag. Anmälan till sales(snabel-a)kmjk.se
Mer information kommer, men bland annat adress och rekommenderade platser för parkering i närheten, efterhand.


« Senast ändrad: lör 01 sep 2018, 20:20:11 av KMJK »
Daniel Jonsson
Kalmar modelljärnvägsklubb
www.kmjk.se

KMJK

  • Handlare
  • ***
  • Antal inlägg: 75
    • http://www.kmjk.se
SV: KMJK Firar 40 år
« Svar #1 skrivet: tis 09 okt 2018, 13:04:25 »
Här kommer en karta:


Glöm inte anmäla er till lördag.
Daniel Jonsson
Kalmar modelljärnvägsklubb
www.kmjk.se