Författare Ämne: Hemsidan uppdaterad  (läst 7066 gånger)

Göran Nilsson

  • Handlare
  • ***
  • Antal inlägg: 70
Ny prislista
« Svar #25 skrivet: mån 02 jul 2018, 12:34:34 »
Ny prislista gällande från 1/7 finns nu upplagd på hemsidan - www.vagnverkstaden.eu/prislistor

Notera att förhandsbeställda modeller debiteras till gamla priser.

I prislistan finns noterat ett antal modeller som planerat eller idéer. Detta är de modeller som jag avser att gå vidare med, om det finns tillräckligt intresse!

För de olika sortimenten gäller:
Etsade normalspår - inga nya modeller tas fram. Alla modeller är leveransklara.
Smalspår - förutom VGJ stora kylvagnar Hml och SJ Fp, som jag lagt till i listan, planeras inga ytterligare modeller. Huvuddelen av modellerna är leveransklara eller under gjutning.
Gjutna modeller normalspår - Ett antal nya modeller har lagts till i listan. Dessa kommer i tillämpliga fall att göras i två versioner - 40-60 tal med bälgar eller 70-80 tals version med vulstbälgar. Detta planerar jag bli det slutliga sortimentet i denna grupp. Kanske att någon vagn får ge vika pga litet intresse, och ersätts då eventuellt av annan vagn.

Notera att alla modeller nu säljs i ett visst utförande, och detaljer kan inte bytas ut. Boggival är dock fortfarande fritt, och avdrag för hjul.
Vill man bygga annan version, för delarna köpas via mitt byggdelssortiment. Detta för att minska arbrtrt med packning, och att kunna förpacka alla modeller.

Göran Nilsson

  • Handlare
  • ***
  • Antal inlägg: 70
SV: Nya modellideer presenteras på hemsidan
« Svar #26 skrivet: tor 12 jul 2018, 21:58:07 »
Under nyhetsnotiserna på hemsidan ( www.vagnverkstaden.eu ) presenterar ett antal nya modellideer, vilka nu kan förhandsbokas.